Turkinhoito » Shampoot »

Pet Head Pet Head Dirty Talk Shampoo


Hinta
18.30
+ toimituskulut
Sis. alv 24%

Määrä
kpl

Koko
475 ml

Heti varastossa


Saatavuus
Heti

Tuotteen kuvaus
"Tehokas, mutta silti hellävarainen Pet Head Shampoo DIRTY TALK neutralisoi epämiellyttäviä hajuja ja jättää jälkeensä raikkaan mintun ja sitruunaruohon tuoksun. Turkista tulee tuuuhea ja pehmeä. Näin turkinhoito on hauskaa, ja epämiellyttävät hajut ovat historiaa. Tutkituilla raaka-aineilla on tehokas hajuja poistava (ei pelkästään peittävä) yhteisvaikutus. Turkki saa joustavuutta ja tuuheutta.

Pet Head Shampoo DIRTY TALK lyhyesti:
tuoksu: minttu ja sitruunaruoho
ihon luonnollinen PH
neutralisoi epämiellyttäviä hajuja
tekee turkista terveen, joustavan ja tuuhean
ei sisällä ärsyttäviä kemikaaleja
ei testattu eläinkokeilla
Ordenone ja ruokasooda:
poistavat hajuja
antavat raikkautta
kasviproteiiniuute ja soijaproteiini:
antavat joustavuutta
antavat tuuheutta
made in USA
Huomaa: vältä aineen joutumista silmiin tai korviin.

Valmistusaineet:
vesi (aqua), cocamidopropyl betaine (kasviperäinen), N-lauroyylisarkosiini, cocamidopropylamin oxid (kasviperäinen), PEG-150 Distearat, tokoferoliasetaatti (E-vitamiiniasetaatti), soija-amidopropyyliamiinioksidi, Ordenone, lauryyliglukosidi (kasviperäinen), hydrolysoitu kasviperäinen keratiiniproteiiin PG-Propyl Silantric, cocodimonium hydroxypropyl (hydrolysoitu vehnäproteiini), Carthamus tinctorius (värisaflori) -siemenöljy, askorbiinihappo (C-vitamiini), natriumbikarbonaatti (ruokasooda), dekyyliglukosidi (kasviperäinen), glykolistearaatti (kasviperäinen), Aloe barbadensis (Aloe vera) -lehtineste, cocamid dipa (sokerista), silkkiaminohapot, hajusteet, disodium EDTA, glyseriini (kasviperäinen), hydrolysoitu soijaproteiini, methylchloroisothiazolinon, methylisothiazolinon, RED 40 (CI#16035), RED 33 (CI#17200),sitruunahappo (luonnollisista lähteistä).

Kaikki Pet Head -tuotteet ovat pH-neutraaleja eivätkä sisällä parabeeneja, sulfaattia tai DEA:ta eikä niitä ole testattu eläinkokeilla."

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki