Toimitusehdot

Minimitilausraja on 29,90€, emme toimita sen alle jääviä tilauksia. Mikäli sinulla on alennuskoodi otathan huomioon, että tilauksen loppusumman on oltava vähintään 29,90€ alennuksen jälkeen.

Mikäli tilaat samassa tilauksessa esimerkiksi Nobbyn, Hurtan tai muiden tavaramerkkien tuotteita, valitse Toimitus perille asti. Nobbyn tuotteet toimitetaan UPS:n kotiinkuljetuksella ja Hurtan tuotteet toimitetaan Postin kotiinkuljetuksella.

Mikäli tilaat samassa tilauksessa esimerkiksi Nobbyn ja Happy Dogin tai Happy Catin tai muiden tavaramerkkien tuotteita, valitse nouto matkahuollosta. Nobbyn tuotteet toimitetaan UPS:n kotiinkuljetuksella ja Happy Dog ja Happy Cat tuotteet toimitetaan Matkahuollon kautta. Muiden tavaramerkkien tuotteet toimitetaan Postin kautta.

Tuotteilla on 14 arkipäivän vaihto- ja palautusoikeus. Perimme asiakaspalautuksista 7,90€ per lähetys. Asiakaspalautukset Postin sopimusnumerolla: 643705 Palautusoikeus on voimassa vain, jos tuote on alkuperäistä vastaavassa kunnossa. Myös mahdollisen tuotepakkauksen on oltava myyntikelpoinen, jos tuotteeseen tutustuminen on mahdollista pakkausta rikkomatta. Palautusoikeus ei koske kaiverrettuja eikä muita yksilöllisiä tuotteita. Noudatamme valmistajan tai maahantuojan määrittelemiä takuuehtoja.

Asiakasrekisterimme on luottamuksellinen ja sitoudumme olemaan luovuttamatta tietoja eteenpäin kolmansille osapuolille kaupallisiin tarkoituksiin. Mikäli et halua meiltä markkinointiviestejä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme heti, kun olet tehnyt tilauksen.

Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun tilaus on käsitelty. Tilausvahvistus toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse. Pidätämme oikeuden hintojen, sekä tilaus- ja toimitusehtojen muuttamiseen tilauskohtaisesti.

Alle 18-vuotiaat voivat ostaa tuotteita verkkokaupasta vain huoltajan suostumuksella. Huoltajan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite tulee olla mukana tilauksessa. Tiedot voi antaa kassalla `Muuta`-kohdassa.